Category: AKTIVITETE

Sot më datë 30.06.2023 Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani në cilësinë e Kryetarit të Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore, zhvilloj mbledhjen e këtij Komitetit ku ishin të pranishëm përfaqësues të ADZM, Nën\Prefekti i Qarkut Krujë Z.Rexhep Xheka, dhe përfaqësues të institucioneve fushat e përgjegjësive të të cilëve lidhen me menaxhimin e…

Në bazë të Planit të Veprimit të KRAT 2023, Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani në cilësinë e Kryetarit të Komitetit Rajonal Anti Trafik, zhvilloj analizën 6-mujore të veprimtarisë së ketij komiteti, ku ishin të pranishëm të gjithë strukturat shtetërore dhe organizatat jo qeveritare anëtare. Prefekti në fjalën e tij bëri një përmbledhje dhe një…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani ishte i pranishëm sot në ceremoninë e konstituimit të Këshillit Bashkiak Shijak për të ndjekur nga afër proçedurat e konstituimit të këshillit të ri të bashkisë shijak , zgjedhjen e organeve të drejtimit të këtij këshilli, betimin dhe rimarrjen e detyrës së Kryetarit të Bashkisë Shijak, Z.Elton Arbana, i…

Sot u zhvillua konstituimi i Këshillit të ri Bashkiak Durrës ku ishin të pranishëm, Prefekti i Qarkut Durrës Z. Emiljan Jani, Deputetë e Funksionarë të tjerë të Qarkut Durrës si dhe anëtarët e Këshillit Bashkiak, të cilët mbështeten në mandatin e dytë Kryetaren Znj.Emiriana Sako. Proçesi i ceremonisë u zhvillua në ambjentet e Këshillit Bashkiak…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani mori pjesë ditën e sotme në ceremoninë përkujtimore në nderim të kolonelit hollandez Lodewijk ËJK Thomson, me rastin e 109 vjetorit të ndarjes së tij nga jeta. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm Kryetarja e Bashkisë Durrës Znj Emiriana Sako, Ambasadori i Mbretërisë së Holandës në vendin tonë, Reinout…

Task-Forca për Sezonin Turistik Veror 2023, me urdhër të Prefektit të Qarkut Durrës ka vijuar të ushtroi kontrolle në terren mbi masat e marra nga operatorët turistikë duke monituruar të gjitha vendbazimet e mjeteve lundruese me motor Jet Ski si dhe respektimin e sinjalistikës ujore me bova që ndodhen në vijën bregdetare nga Ura e…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani zhvilloi sot një takim ku të ishin të pranishëm:Nën/Kryetari i Bashkisë Durrës Z.Renis Mullaj, SHef/Komisariati nga Drejtoria Vendore e Policisë së Shtetit Z.Karafil Xholi, Z.Algert Gjonaj, Z. Emal Zenelaj, Dr/Angjencisë Rajonale të Bregdetit Z.Shpetim Çiku, Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Z.Petrit Pjetri, Policia Bashkiake Z.Realdo Vrioni , si…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm në bashkëpunim me përfaqësuesit e Zyrës së Administrimit të Burimeve Ujore Ishëm-Erzen-Mat zhvilluan sot datë 30.05.2023 mbledhjen e parë për këtë vit të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm. Si gjithmonë kryefjala në këtë takim ishte shfrytëzimi i burimeve ujore…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani sot datë 30.05.2023 zhvilloj takimin e rradhës koordinues të Task Forcës Ndërinstitucionale për Menaxhimin e Sezonit Turistik Veror 2023, ku ishin të pranishëm drejtues të Institucioneve Vendore dhe Degëve Territoriale pjesë përbërëse e kësaj Task Force: Nën/Kryetari i Bashkisë Durrës Z.Renis Mullaj, Drejtori i Policisë Bashkiake Z.Vasip Çopa, Shef…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan Jani sot dt 25.05.2023, organizoi një takim koordinues në lidhje me rimobilizimin e të gjitha strukturave përgjegjësë në kuadër të ecurisë së Planit Kombëtar të pastrimit në të gjithë territorin e Qarkut Durrës. Në takim ishin të pranishëm: Nën/Kryetari i Bashkisë Durrës Z.Renis Mullaj, Drejtori i Policisë Bashkiake Z.Vasip Çopa,…