Author: Lori Muco

Sot më datë 18.05.2022 u zhvillua mbledhja e Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit, e drejtuar nga Prefekti i Qarkut Durrës z. Emiljan Jani. Në këtë takim ishin të pranishëm: Nën/Kryetari i Bashkisë Durrës, Drejtori i Autoritetit Portual Durrës, Drejtues të Degëve Territoriale të Qarkut, Drejtues të Organeve të Vetëqeverisjes Vendore, Kryetari i Shoqatës së…

Prefekti i Qarkut Durrës z.Emiljan Jani bëri prezantimin e Nënprefektit të ri z.Xhek Xheka si Nënprefekt i Qarkut Durrës për Nënprefekturën Krujë, duke i uruar suksese në detyrën e re.

Sot më datë 11.05.2022 u zhvillua një takim për Planin e Menaxhimit të Basenit Ujor të Lumit Ishëm, i organizuar nga Agjensia e Menaxhimit të Burimeve Ujore në kuadër të projektit për menaxhimin e integruar të ujit i financuar nga Bashkimi Europian. Takimi u drejtua nga Prefekti i Qarkut Durrës z.Emiljan Jani në cilësin e…

Sot më datë 10.05.2022 Prefekti i Qarkut Durrës zhvilloi një takim me të gjithë aktorët përgjegjës për sa i përket situatës së rrugëve nacionale dhe rurale në qarkun Durrës. Të pranishëm ishin: Drejtori i Drejtorisë së Rajonit Qëndror Tiranë pranë ARRSH, Shefi i Sektorit të Policisë Rrugore pranë Policisë Vendore Durrës, Drejtori i Policisë Bashkiake,…

Sot më datë 06.05.2022, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Durrës z.Emiljan Jani u organizua mbledhja e Komisionit të Planifikimit dhe Përballimit të Mbrojtjes Civile dhe Krizave, në shkallë Qarku, “Mbi marrjen e masave në planifikimin dhe përballimin e mbrojtjes civile dhe krizave, gjatë stinës verore 2022″.Në këtë takim ishin të pranishëm: Nën/Kryetari i Bashkisë…

Me datë 27.04.2022 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Durrës u zhvillua takimi i rradhës, në kuadër të kalimit online të shërbimeve të Gjendjes Civile. Të pranishëm ishin: Kryetari i Bashkisë së Shijakut dhe përfaqësues nga Bashkia Durrës. Qëllimi i takimit ishte diskutimi mbi prioritetet e Qeverisë për të mbyllur sportelet fizike nga data 30…

Prefekti i Qarkut Durrës Z.Emiljan  Jani  priti në  takim Ambasadoren e Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq, kolonelin Nicolas Coussiere, kapiten i fregatës franceze tip La Fayette (FLF) “Aconit” si dhe oficerë të tjerë të kësaj fregate e cila është ankoruar në portin e Durrësit. Ekuipazhi i “Aconit” do të bashkëpunojë me marinarët shqiptarë me…

Sot më datë 02.03.2022 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Durrës u zhvillua një takim me anëtarët e Tryezës Teknike (KRAT), për të analizuar veprimtarinë e KRAT gjatë periudhës 1-vjeçare Janar-Dhjetor 2021. Në këtë takim ishin të pranishëm përfaqësues anëtarë të kësaj Tryeze Teknike, Drejtoria Vendore e Policisë, Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit, Njësia…

Sot me datë 24.02.2022 në Institucionin e Prefektit u zhvillua mbledhja e parë për këtë vit të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm, të drejtuar nga prefekti i qarkut Durrës z. Roland Nasto.  Në takim u shqyrtua zbatimi i ligjit nr.111/2012 “ Për Menaxhimin e Integruar të  Burimëve Ujore”, VKM-së nr. 696, datë 30.10.2019 “Për përcaktimin…

Sot më datë 17.02.2022 Prefekti i Qarkut Durrës zhvilloi një takim me të gjithë aktorët përgjegjës për sa i përket situatës së rrugëve nacionale dhe rurale në qarkun Durrës.  Në këtë takim të pranishëm ishin: Drejtori i Drejtorisë së Rajonit Qëndror Tiranë pranë ARRSH, Shefi i Sektorit të Policisë Rrugore pranë Policisë Vendore Durrës, Drejtori…