Dec
1
Fri
2017
Takim në Institucionin e Prefektit të Qarkut me Shtabin e Emergjencave Civile për raportim në marrjen e masave paraprake për periudhën vjeshtë-dimër. Çfarë është bërë deri tani me marrjen e masave. @ Prefektura DUrrës
Dec 1 @ 10:45 am
Dec
4
Mon
2017
Zhvillimi i mbledhjes së Task Forcës Vendore për Luftën Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të bimeve narkotike. @ Prefektura DUrrës
Dec 4 @ 10:00 am – 11:00 am
Dec
20
Wed
2017
Takim i Prefektit të Qarkut me drejtuesit e Degëve Rajonale në Durrës në kuadër të masave që do të merren për mbarëvajtjen e festave e fundvitit. @ Prefektura DUrrës
Dec 20 @ 10:00 am
Dec
22
Fri
2017
Takimet mujore të Prefektit të Qarkut sipas kalendarit javor të përcaktuar për pritjen e popullit. @ Prefektura DUrrës
Dec 22 @ 11:00 am
Dec
29
Fri
2017
Takimet mujore të Prefektit të Qarkut sipas kalendarit javor të përcaktuar për pritjen e popullit. @ Prefektura DUrrës
Dec 29 @ 11:00 am
Jan
5
Fri
2018
Takimet mujore të Prefektit të Qarkut sipas kalendarit javor të përcaktuar për pritjen e popullit. @ Prefektura DUrrës
Jan 5 @ 11:00 am