Vazhdon aksioni në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit

Sot në Qarkun e Durrësit, në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit, u zhvillua dita e dytë e aksionit në grykëderdhjen e lumit Ishëm.

U angazhuan rreth 52 efektivë të Forcave të Armatosura të pajisur me mjete pastrimi (doreza, thasë mbetjesh, krehëra, lopata ), si dhe 5 mjete.Nga aksioni u mblodhën rreth 620 thasë kryesisht plastikë, pra në total u hoqën rreth 6.5 Ton mbetje.

Faleminderit Forcave të Armatosura

𝐓𝐞̈ 𝐜̧𝐥𝐢𝐫𝐨𝐣𝐦𝐞̈ 𝐯𝐢𝐣𝐞̈𝐧 𝐛𝐫𝐞𝐠𝐝𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐦𝐛𝐞𝐭𝐣𝐞𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐧𝐝𝐨𝐭𝐣𝐚 𝐦𝐣𝐞𝐝𝐢𝐬𝐨𝐫𝐞.