Images

September 7, 2017

[metaslider id=392] Prefekti i Qarkut Durrës z. Emiljan Jani zhvilloi një takim pune me drejtues të Drejtorisë së Policisë së Shtetit, Policisë Kufitare dhe Migracionit, përfaqësues të Institucionit te Bashkisë Durrës, Shijak dhe Krujë, përfaqësues të Tatimeve, Ujësjellës Kanalizimeve, Inspektoriatit Shtetëror Shëndetësor, etj. Ky takim u realizua nisur dhe nga takimi i zhvilluar në Ministrinë...