Misioni i Prefektit

 

Kujdeset,ndjek dhe merr masa për plotësimin nga të gjitha institucionet ne nivel qarku te detyrimeve qe ata kane për te garantuar sovranitetin, rendin kushtetues dhe shëndetin publik.

Takim mbi analizimin e situatës aktuale në plazhe.

Nën drejtimin e Ministrit të Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi u zhvillua një takim me qëllim analizimin e situatës aktuale të plazheve, zbatimin e VKM-ve dhe Akteve Ligjore në

Takim mbi sigurine rrugore.

Në drejtimin e Prefektit të Qarkut Durrës Z. Roland Nasto sot u zhvillua një takim ku ishin të pranishëm N/Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë së Qarkut Durrës për Rendin

Muaji i ri solli në plazhet e Durrësit, miqtë e tij tradicional, turistet nga Kosova!

Muaji i ri solli në plazhet e Durrësit, miqtë e tij tradicional, turistet nga Kosova! Miqtë e Durrësit ju urojnë mirëseardhjen dhe pushime sa më të gëzuara turistëve që sapo

 

 

REPUBLIKA E SHQIPËRISE
PREFEKTI I QARKUT DURRES
Denonconi perfshirjen e administrates se
Prefektit te Qarkut Durres ne aktivitete elektorale
+355 52225528

 

 

  

LIGJI 107/2016